dijous, 7 de setembre de 2017

Benvinguts al Cicle Inicial!

Benvinguts al Cicle Inicial!

I especialment als alumnes i familiars nous al nostre cicle.

Aquest bloc serà un mitjà complementari d'informació sobre les activitats realitzades a l'aula i sobre els deures i exercicis que hagin de fer. 

Recordeu que el mitjà principal serà l'agenda, ja que el que intentem que els alumnes aprenguin des de petits a organitzar-se.  

El bloc us servirà molt a vosaltres per comprovar com els vostres fills i filles són capaços de fer aquest esforç, ja que aquí anirem informant de les mateixes coses.

Els blocs tenen 3 parts principals. 
 El calendari: està situat a la part dreta de les pàgines de cada curs, on s'apuntaran els deures, sortides, etc.  Podeu clicar a sobre de la casella del dia per veure les diferents informacions si hi han.  El calendari de la pàgina inicial del cicle inicial no és el de deures, aquest és només per recordar sortides i altres dates importants. 

Els missatges: apareixen a la part esquerra de la pàgina web i mostraran informacions més detallades sobre activitats i sortides del curs.

Els enllaços: Està situat a sobre del calendari i us pot portar a la pàgina principal de la web de l’escola o al material complementari que us pot servir per accedir al material que pengi cada mestre. No oblideu d'anar mirant l’enllaç de fotos ja que serà aquí on trobareu totes les fotos del curs.


Durant els dos o tres primers dies de classe podeu anar portant els llibres i materials del curs per tal de començar al més aviat possible.

Esperem que aquest estiu us ho hagueu passat d’allò més bé i que porteu les piles ben carregades per aprendre, treballar, gaudir i passar-lo pipa!

Us esperem el dimecres 12 per començar un nou curs! 
Som-hi!


Mestres del Cicle Inicial

Cap comentari:

Publica un comentari