divendres, 29 de març de 2019

Sant Jordi 2019

Hola famílies! Ja s’apropa la festivitat de Sant Jordi, i com cada any, cada alumne haurà de portar un llibre de casa seva i l’intercanviarà de manera aleatòria amb un dels companys de classe. Aquest llibre ja passarà a ser de l’altre nen/a, per tant, els llibres que porten NO ES RETORNEN i a canvi reben l’altre.
Els llibres han d’estar en bon estat per poder fer l’intercanvi (no trencats, ni guixats i adequats per l’edat). Ja podeu començar a portar els llibres, els hauríem de tenir tots abans del 12 d’abril, ja que al tornar de Setmana Santa ja és el dia de Sant Jordi.

Aquest any volem que les famílies participeu a la celebració fent de conte contes a la classe del vostre fill/a. Per això, tots els que desitgeu venir a explicar un conte ho podreu fer els dies 23, 24 i 25 d’abril en horari escolar. Haureu de parlar amb el/la tutor/a per triar horaris.


Com a novetat, aquests any volem que cada fillol prepari a casa una rosa de Sant Jordi pel seu padrí de lectura que intercanviaran el divendres 26 d’abril. La rosa la podeu fer amb els materials i de la manera que vulgueu. Seria adient que la portessin a l’escola abans de la data d’intercanvi.  

Atentament,
L'equip de mestres de Cicle InicialCap comentari:

Publica un comentari